Güven Tazeleyen Kent Konseyinden Başkan Kılıç’a Ziyaret

Buca Belediyesi ile işbirliği içinde birçok sosyal sorumluluk projesi yapan Buca Kent Konseyi, geçtiğimiz haftaki seçimlerde güven tazelemiş olan Başkanı Mürüvet Suatoğlu Balcılar ve yönetimiyle beraber Başkan Erhan Kılıç’a ziyarette bulundular.

BELEDİYE 01.11.2019, 10:10
Güven Tazeleyen Kent Konseyinden Başkan Kılıç’a Ziyaret

Belediye Kanunları çerçevesinde kurulmuş olan ve Buca’da bulunan sivil toplum kuruluşlarının çatısı olan Buca Kent Konseyi yaptığı seçim ile güven tazeledi ve Mürüvet Suatoğlu Balcılar ve ekibiyle devam dedi. Ekip Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç’ı ziyaret edip gelecek dönem projelerinden bahsettiler.

Başkan Kılıç, kendilerinin projelerini oluştururken Kent Konseyinin düşüncelerine çok değer verdiklerini, konseyin tüm hassasiyetlerini halkın hassasiyeti olarak görüp dikkate aldıklarını, şimdiye dek yürütülen başarılı çalışmaların bundan sonra da devam etmesini gönülden dilediğini ifade etti.

Sosyal sorumluluk projelerinin hiçbir zaman rafa kaldırılmadığının altını çizen Başkan Kılıç, Sivil toplumun ortak vicdana işaret ettiğini, kendilerine yoğun çalışma temposu sırasında göremediklerini  gösterdiğini ve ezilmiş olan, ötekileştirilen grupların seslerinin daha gür çıkmasını sağladığını, Buca’da da şimdiye dek daha yeşil bir çevre için daha çok gülümseyen çocuklar için bir çok projeyi beraber yaptıklarını ve bundan sora da yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202