Güngören Caddesi’ne muhteşem dönüşüm!

Narlıdere Belediyesi, ilçenin en işlek noktalarından olan Güngören Caddesi’ni baştan sona yenilemek için harekete geçti. Çalışma kapsamında cadde ve kaldırımlar yeniden tasarlanacak. Yeşil doku ve kent mobilyaları yenilenecek. Cadde modern görünüme kavuşturulacak. Başkan Engin “Hem esnafımız hem de vatandaşımız sevinecek” dedi.

BELEDİYE 03.09.2020, 11:38 muge
Güngören Caddesi’ne muhteşem dönüşüm!

PROJE HAZIR

İlçenin farklı noktalarında hem esnafın hem de vatandaşların memnuniyetini sağlamak adına çalışmalar yürüten Narlıdere Belediyesi, Barış Sokak’ın yayalaştırılmasının ardından, Güngören Caddesi için hazırlanan sağlıklaştırma projesini de tamamladı. Kısa süre sonra başlaması planlanan proje kapsamında Güngören Caddesi’nin araç ve yaya yolları özel taşlarla yenilenecek.

BAŞTAN SONA YENİLENECEK

Dükkan ve bina boyaları ile tabelalara standart getirilecek. Bazı ara sokaklar trafiğe kapatılarak, akışın hızlanması sağlanacak. Proje sonucunda, kısa sürede caddenin modernize edilmesi ve alışveriş potansiyelinin artırılması sağlanacak. Aydınlatma sistemleri, oturma grupları ve yeşil doku da modernize edilecek. Caddenin altyapısı da baştan sona yenilenecek. Pandemi koşullarına bağlı olarak Ekim ayında başlaması planlanan çalışmalar birkaç ay içinde tamamlanacak.

“HEM ESNAF HEM VATANDAŞ SEVİNECEK”
Cadde esnafına yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştiren Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Güngören Caddesi ilçemizin en kalabalık esnaf ve yaya akışına sahip caddesi. Bu bölgenin sağlıklaştırılması ve yeniden yapılandırılması dükkan sahiplerinin ve yurttaşlarımızın yüzünü güldürecek. Ayrıca dışarıdan gelenler için de yeni bir çekim merkezi yaratmış olacağız” dedi.

Yorumlar (0)
18°
parçalı bulutlu
banner202