Genco Erkal Çeşmeliler İçin Sahnedeydi

Duayen oyuncu Genco Erkal, uyarlamış olduğu, yönettiği ve bunun yanında tek başına rol aldığı “Merhaba” isimli tiyatrosnu Çeşmeli sanatseverlere sundu.

BELEDİYE 14.11.2019, 13:50
Genco Erkal Çeşmeliler İçin Sahnedeydi

60. sanat senesinde tecrübeli oyuncu Genco Erkal’ın baştan sona her şeyini verdiği “Merhaba” isimli tiyatro oyunu Çakabey Kültür Merkezi’nde izleyicisi ile buluştu. Oyuna yoğun bir ilgi gösteren Çeşme halkı muhteşem performanstan sonra  Erkal’ı ayakta alkışladılar.

Genco Erkal’a çiçek takdim etmek amacı ile sahneye çıkan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Çeşmelilere söz verdikleri gibi Çeşme’nin kışının yazdan farklı olmadığını, kış döneminde de Çeşme’de kültürel ve sanatsal etkinliklerin süreceğini, Çeşme’de tiyatro, senfoni, bale ve operanın da olacaüını, Çeşme’yi vatandaşlar ile birlikte Yarımada’nın sanat merkezi yapacaklarını, Usta oyuncu Genco Erkal’a da kendilerini kırmayarak geldiği için teşekkür ettiğini, onu Çeşme’de daha sık görmek istediklerini dile getirdi.

Müzikli bir oyun olan “Merhaba” duayen oyuncu Genco Erkal’ın “Benim yazarlarım” diye tanımladığı Aziz Nesin, Bertolt Brecht, Can Yücel, Nazım Hikmet ve William Shakespeare’in eserlerinden meydana geliyor. Erkal sanatseverleri, edebiyat dünyasınında bu 5 büyük ustası ile müzikli bir yolculuğa çıkarmakta.

Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202