Gençler istedi, Başkan Kılıç müjdeyi verdi: Gençlik Kütüphanesi

Buca’nın üniversiteli gençleri, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç ile internet üzerinden bir araya geldi. Türkiye’nin dört bir yanından öğrencilerin katıldığı görüşmede gençlerin, mesleki tecrübeleri, pandemi süreci yönetimi ve kente ilişkin sorularını yanıtladı

BELEDİYE 19.05.2020, 08:45
Gençler istedi, Başkan Kılıç müjdeyi verdi: Gençlik Kütüphanesi

Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, Milli mücadelecinin 101’inci yılı kutlamaları kapsamında Bucalı üniversite gençleriyle internet üzerinden düzenlenen sohbet görüşmesinde bir araya geldi. Toplantı Buca Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Merve Doğan'ın moderatörlüğünde gerçekleşti. Pandemi sürecini ailelerinin yanında geçiren gençler, yayına memleketlerinden katıldı.

TECRÜBELERİNİ ANLATTI, ANILARINI PAYLAŞTI
Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Başkan Kılıç, Buca’da yaşadığı üniversite anılarını anlatarak gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Gençlerin üniversitedeki eğitim süreçleriyle ilgili bilgi alan Kılıç, özellikle Hukuk Fakültesi’nde eğitim gören gençlerle üniversite sonrası süreç ve mesleki tecrübelerini paylaştı.

24 SAAT AÇIK GENÇLİK KÜTÜPHANESİ
Sohbetin soru cevap bölümünde ise gençlerin kent ile ilgili taleplerinin yanı sıra gençlik merkezleri, Buca Metrosu ve sosyal projeler hakkındaki sorularını yanıtlayan Başkan Erhan Kılıç, geniş içerikli kütüphane taleplerine de bir müjdeyle karşılık verdi. Kılıç, “Çok yakın bir süreçte Tarık Akan Gençlik Merkezimizin yakınında Gençlik Kütüphanesi projesini hayata geçireceğiz. Bu kütüphane, rahat rahat ders çalışabileceğiniz, 24 saat açık, geniş içerikli bir kütüphane olacak. Geceleri sizlere ücretsiz çorba servisi yapacağız. Sabaha kadar sizlere hizmet verecek” diye konuştu.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202