Gaziemirli anneler İngilizce öğreniyor

Gaziemir Belediyesi, Gaziemir Kaymakamlığı ve Gaziemir Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu iş birliğinde Gaziemirli anneler için İngilizce kursu düzenlenecek. İngilizce kursuyla kadınların dil becerilerini geliştirerek İngilizce öğrenmeleri ve çocuklarının eğitim hayatlarına destek olmaları amaçlanıyor. Kursa, okula giden çocuğu olan ve çalışmayan anneler başvurabilecek.

BELEDİYE 10.03.2020, 11:41 10.03.2020, 11:44
Gaziemirli anneler İngilizce öğreniyor

Pazartesi, Salı Çarşamba ve Perşembe günleri olmak üzere hafta içi dört gün düzenlenecek kurs, 15 hafta sürecek. 12 kişilik sınıflarda düzenlenecek kurslar, 12.00-13.30 saatleri arasında verilecek. Ücretsiz olarak verilecek kursun 250 liralık eğitim malzemesi bedelini ise kursiyerler kendileri karşılayacak. Gaziemir Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu’nda düzenlenecek kursun kayıtları da bu merkezden yapılacak. Kurs hakkında detaylı bilgiye ulaşmak isteyenler 0232 252 5333 numaralı telefonu arayarak ya da Akçay Caddesi Numara 240 adresindeki Gaziemir Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu’nu ziyaret ederek detaylı bilgi alabilecek.

Yabancı dil önemli bir gereksinim
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, kadının eğitiminin toplum için çok önemli olduğunu, bu nedenle belediye olarak bu yönde çalışmalara öncelik verdiklerini söyledi. Gaziemir’de yabancı dil öğrenimi konusunda dikkat çekici projeler ürettiklerini anlatan Başkan Arda, “İlçemiz, İzmir’in dünyaya açılan kapısı. Bu nedenle yabancı dil konusunu ilçe olarak bizim daha fazla önemsememiz gerekiyor. Hem iş olanakları açısından hem de dünyayı daha yakından takip edebilmek adına yabancı dilin iyi bilinmesi önemli bir gereksinim olarak karşımızda duruyor. Bu konuda öğrencilerimizin yurtdışında eğitim alması için verdiğimiz danışmanlık hizmetinin ardından şimdi de Gaziemirli annelere İngilizce konusunda katkıda bulunmak amacıyla yeni bir projede yer aldık. Gaziemir Kaymakamlığı ve Gaziemir Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu ile iş birliği halinde düzenlenen, okula giden çocuğu olan ve çalışmayan annelerimize özel İngilizce kursu ile annelerimiz, çocuklarının derslerine yardımcı olabilecek. İsteyen annelerimiz tüm İngilizce dil seviyelerini ücretsiz olarak tamamlayabilecek” dedi.

Yorumlar (0)
17°
açık
banner202