Gaziemir’de Cumhuriyet Bayramı Programı Belli Oldu

Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 96. yılı Gaziemir Belediyesi tarafından yapılacak olan etkinlikler ile coşkulu bir şekilde kutlanacak.

BELEDİYE 26.10.2019, 12:59 26.10.2019, 13:01
Gaziemir’de Cumhuriyet Bayramı Programı Belli Oldu

Cumhuriyet Kortejiyle başlayacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu, Festival Alanı’nda gerçekleşecek Haluk Levent Konseri’yle zirveye ulaşacak

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından “en büyük eserim” şeklinde tanımlanan Cumhuriyet’in ilanının 96. yılı Gaziemir ilçesinde belediye tarafından düzenlenen etkinlikler ile kutlanacak.

Gaziemir Belediyesi tarafından yapılacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Cumhuriyet Kortejiyle başlayıp, Haluk Levent Konseri’yle sürecek. İlçenin tarihi meydanı olan Abdullah Arda Meydanı’ndan başlayacak olan kortej yürüyüşü Abdülhamit Yavuz Caddesi ve Atatürk Bulvarı güzergahından Festival Alanı’na erişecek. Büyük boy Atatürk posterinin ve Türk bayrağının taşınacak olduğu meşalelerin yakılacağı kortejde bando ile marşlar söylenecek.

Kortej yürüyüşünden sonra bayram coşkusu Haluk Levent Konseri’yle zirveye çıkacak.

Tüm Gaziemirlileri Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılma çağrısında bulunan Belediye Başkanı Halil Arda, Cumhuriyet’in 96. yılını Gaziemir ilçesinde birlik, beraberlik içerişinde büyük bir coşku ile kutlayacaklarını, Cumhuriyet sevdalısı olanları,  Cumhuriyet’in bekçilerini 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu hep beraber yaşamak için davet ettiğini ifade etti.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202