Gaziemir’de Cumhruriyet Coşkusu Haluk Levent’le Yaşandı

Cumhuriyet’in 96. Yıl dönümü Gaziemir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler ile coşkulu bir şekilde kutlandı.

BELEDİYE 30.10.2019, 14:46
Gaziemir’de Cumhruriyet Coşkusu Haluk Levent’le Yaşandı

Kutlamalar Cumhuriyet Kortejiyle başladı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı heyecanı, Festival Alanı’nda yapılan Haluk Levent Konseriyle zirveye erişti. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Cumhuriyet’in yalnızca bir yönetim şekli olmadığını vurguladı ve Cumhuriyetin bir aydınlanma devrimi, Anadolu’nun rönesansı ve onurumuz olduğundan bahsetti.

Ellerinde meşale ve Türk bayrakları ile sokakları bayram yerine döndüren Gaziemir halkına bazı yurttaşlar da evlerinden alkışlar ile destek verdiler. Büyük boy Atatürk posteriyle ve Türk bayrağıyla yapılan yürüyüşte meşaleler yakıldı ve Gaziemirliler bando eşliğinde marşlar söyleyerek yürüdüler. Grup bu şekilde Gaziemir Festival Alanı’na kadar yürüdü.

Festival Alanı’na gelindiğinde Haluk Levent muhteşem konseri ile halkın coşkusunu zirveye çıkardı. Marşları ve beğenilen şarkılarını dün akşam Cumhuriyet için söyleyen Haluk Levent, yaklaşık 2 saat süresince sahnede kaldı ve İzmirli sevenlerine unutamayacakları bir konser ile bayram coşkusunu yaşattı.

Başkan Halil Arda burada yaptığı konuşmasında Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’ni tüm millete hediye ettiğini vurgulayarak Cumhuriyetin fikirleri, ilkeleri ve devrimleri ile her daim yolumuzu aydınlatacak önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kendilerine bıraktığı paha biçilemeyecek bir miras olduğunu, Cumhuriyetin Anadolu’nun aydınlanması ve onurumuz olduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202