Foça’da Duygusal Anlar

Foça Belediyesi tarafından, Cumhuriyetin kuruluşunun 96. Yılı onuruna, Yeni Foça’da Atatürk Heykeli açılışı yapıldı.

BELEDİYE 30.10.2019, 17:53
Foça’da Duygusal Anlar

Foça Belediyesi’nce Yeni Foça’da yapılmış olan Atatürk Heykeli’nin açılışı, ilçede gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına ayrı bir anlam yükledi.

Foça Belediyesi Yeni Foça Belediye Hizmet Binası’nın ön tarafına yapılmış olan Atatürk Heykelinin açılışına görevliler ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Heykelinin açılışı, Yeni Foça’nın çok sevilen büyükleri arasında olan 94 yaşındaki Abidin Tabar tarafından yapıldı.

Heykeltıraş Afşin Esfandiyari’nin pirinç malzemelerden yapmış olduğu 2.80 boyunda olan Atatürk Heykeli eserinin açılışına katılımda bulunan pek çok vatandaş, duygusal anlar yaşadılar. Vatandaşlar, bu güzel heykel için Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’e teşekkürlerini sundular.

Belediye Başkanı Fatih Gürbüz burada yaptığı konuşmasında kendilerinin Türkiye Cumhuriyeti’ne büyük bir tutkuyla bağlı olduklarını, vatanı, yaşadıkları bugünleri borçlu olduğumuz Ulu Önder Atatürk’ün gösterdiği çağdaşlık yolundan asla ayrılmayacaklarını ve Cumhuriyete layık olabilmek amacı ile çok çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202