Foça Belediyesi İEF'te

Foça Belediyesi, 3. hol 3004 numarada katıldığı fuarda ilçenin turistik zenginliklerini halka göstermek gayretinde. Foça'nın turizmi, tarihî zenginlikleri ve yöresel lezzetlerinin sergilendiği ve tanıtıldığı fuarda, hem belediye personelleri hem de Başkan Fatih Gürbüz misafirlerle çok yakından alakâdar oluyor.

BELEDİYE 07.09.2019, 16:47
Foça Belediyesi İEF'te

Bu sene 88. defa kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı'na (İEF) katılım gerçekleştiren Foça Belediyesi, fuara renkli bir görüntü veriyor. Foça Belediyesi, 3. hol 3004 numarada katıldığı fuarda ilçenin turistik zenginliklerini halka göstermek gayretinde. Foça'nın turizmi, tarihî zenginlikleri ve yöresel lezzetlerinin sergilendiği ve tanıtıldığı fuarda, hem belediye personelleri hem de Başkan Fatih Gürbüz misafirlerle çok Betist yakından alakâdar oluyor.

Stand açılışında bir konuşma gerçekleştiren Başkan Gürbüz, Foça'nın Türkiye'nin her yerinden misafirleri ağırladığını, tatil için sıklıkla tercih edildiğini belirterek amaçlarının bilhassa yurt dışından gelen turistleri çekmek olduğnu ve aynı zamanda Foça'nın tarihî değerlerini tanıtmak olduğunu ifade etti. Başkan, ilçeyi her türlü açıdan geliştirmek istediklerini açıkladı. Fuar organizasyonu için emeği geçen herkese teşekkür eden başkan, vatandaşları da İEF'e davet etti.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202