Efes Selçuk’ta Atatürk’le Göz Göze Geldiler

Efes Selçuk Belediyesi’nce, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 81. yıldönümünde çok anlamlı bir anma afişi hazırlandı.

BELEDİYE 10.11.2019, 12:43
Efes Selçuk’ta Atatürk’le Göz Göze Geldiler

İlçenin pek çok yerinde bulunan billboardlardaki aynalı görsele yaklaşmakta ola ve aynada Atatürk’le göz göze gelen vatandaşlar, o duygu dolu anları dakikalarca yaşadılar.

Yaşlı, genç, kadın, erkek ve en önemlisi de geleceğimiz olan çocukların dikkatlerini çeken Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün billboardlardaki aynalı görseliyle fotoğraf çektiren vatandaşlar, çektikleri fotoğrafları sosyal medya üzerinden paylaşmayı da unutmadılar.

Aynalı görsele yaklaşmış olan ve Atatürk'ün siluetiyle göz göze gelen vatandaşlar, Ulu Önder’in; "Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kâfidir" sözlerini okuyup  Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in "Hala yaşıyorsun" cümlesiyle de buluşunca duygulu anlar yaşadılar. Böyle güzel bir görselle ilçe halkını buluşturduğu için Başkan Sengel'e teşekkür ettiler.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202