Efes Selçuk’ta Atatürk Özel Konserle Anıldı

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 81. Senesinde Efes Selçuk ilçesinde özel bir şan konseriyle anıldı.

BELEDİYE 11.11.2019, 13:48
Efes Selçuk’ta Atatürk Özel Konserle Anıldı

İzmir Devlet Opera ve Balesi Sanatçılarının katılımı ile Efes Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu’nda yapılan konserde katılımcılar özel şarkılar ile dinleyicilere çok güzel bir müzik ziyafetini yaşattılar.

Konserin ardından sanatçıları kutlayan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; kendilerinin bu kentte Mustafa Kemal Atatürk’ün “ Sanatsız kalmış bir toplumun hayat damarlarından biri kopmuştur”  sözünden ilham alıp bir kültür politikası oluşturmak için geldiklerini ve bu uğurda çalışmalarını sürdürdüklerin ifade etti.

10 Kasım sebebi ile gün boyunca yapılan etkinliklerin yanında akşam Efes Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu’nda özel bir konser verildi. Hafızalarda yer edinmiş mühim şarkılar ve türkülerin İzmir Devlet Opera ve Balesi Sanatçılarınca söylendiği konserde ayakta alkışlandı.

Konuşmasından sonra bütün sanatçılara teşekkürlerini sunan Başkan Sengel; kendisinin kadın bir belediye başkanı olarak burada yer alıyorsa ve kadın sanatçıların bu sahnede olma sebeplerinin Mustafa Kemal Atatürk olduğunu belirterek kadın sanatçılara çiçek verdi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202