Drama’da Kardeşlik Rüzgarları

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Yunanistan’ın Drama Belediye Başkanı Mamsakos Christodoulos’la buluştu.

BELEDİYE 10.11.2019, 13:50
Drama’da Kardeşlik Rüzgarları

Batur, kardeş belediye Drama’da kendisini sıcak bir şekilde karşılamış olan mevkidaşından, karşılıklı ulaşım imkanlarının geliştirilmesi ile alakalı destek sözünü aldı.

Selanik’te açılmış olan 35. Philoxenia Uluslararası Turizm Fuarı’na katılmak ve bazı ziyaretlerde bulunmak amacı ile Konak Belediyesi meclis üyeleri ile beraber Yunanistan’a giden Başkan Abdül Batur, Konak Belediyesi’nin kardeş belediyesi Drama’ya da ziyarette bulundu.

Drama Belediye Başkanı Mamsakos Christodoulos, Başkan Batur’la ve meclis üyelerini çok sıcak bir şekilde ve dostça misafir etti. Çok keyifli geçmiş olan görüşmede Batur, Ege’nin 2 yakası arasında devam eden ilişkilerin geliştirilmesi için gereken her şeyi yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Başkan Batur, hem deniz hem de hava ulaşımının kolaylaştırılması ile alakalı yapılacak çalışmalara Drama’dan da destek verilmesini talep etti. Drama Belediye Başkanı Christodoulos da tüm destekleri vermeye hazır olduklarını ifade ederek Başkan Batur’un yanında olduğunu vurguladı.

Başkan Batur, ev sahibi mevkidaşına Konak Belediyesi’nin bastırmış olduğu üstünde Atatürk’ün fotoğraflarının olduğu hatıra pullarından hediye etti.

Yorumlar (0)
17°
açık
banner202