Daha temi̇z Beydağ

Beydağ Belediyesi, bugün sosyal mesafe kuralına uygun olarak ibadete açılacak olan camiler için temizlik ve dezenfekte seferberliği başlattı.

BELEDİYE 29.05.2020, 12:04
Daha temi̇z Beydağ

Beydağ Belediyesi tarafından normalleşme programı kapsamında cami bahçesi, avlusu ve açık alanlar başta olmak üzere maske takma ve seccade teminiyle öğle ve ikindi namazlarının kılınacağı camilerde temizlik ve dezenfekte çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Beydağ’ın mutluluğu için yeniliklere imza atan Beydağ Belediyesi ekipleri, camilerin dış temizliğinin yanında avluları dezenfekte ederek ibadete hazır hale getirdiler. Fen İşleri Müdürlüğü temizlik ekipleri ise camilerin bahçeleri ve açık alanlarında çimleri biçerek, daha nezih ortam sunuyor.

Ayrıca namaz kılınacak alan ve camilerin temizliğini özenle yapan Beydağ Belediyesi, Cuma Namazına gelecek cemaate de seccade ve maske dağıtacak.

Vatandaşların daha güzel bir çevrede yaşaması için çalıştıklarını belirten Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, “Camilerimiz kutsal mekanlarımızdır. Belediye olarak camilerimizin, mescitlerimizin restore edilmesinin yanı sıra vatandaşlarımızın huzur içerisinde ibadet edebilmesi için camilerimizin daha temiz olmasına özen gösteriyoruz. Bu süreçte de çalışmalarımızı artırarak devam ediyoruz. Yeniden ibadete açılacak olan camilerimiz de, genel temizlik yapılıyor ve dezenfekte ediliyor. Ayrıca tüm camilerimize tek kullanımlık maskeler ve seccadeler dağıtıldı. Bundan sonraki süreçte de dezenfeksiyon işlemleri düzenli olarak devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
23°
parçalı bulutlu
banner202