Çocuklar Ara Tatilde Spora Koştu

Bergama Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla yapılan ara tatilde çocuklara sporu sevdirme etkinlikleri devam ediyor.

BELEDİYE 21.11.2019, 12:55 21.11.2019, 13:01
Çocuklar Ara Tatilde Spora Koştu

Bu çerçevede İlkokul ve Ortaokul düzeyinden 100 çocuk yüzme,150 çocuk basket sporuyla bir araya geldi. Her spor kategorisine ayrı çocuklar katılmakta. Bu etkinliklerin küçük yaşlardan beri çocuklara sporu sevdirmek için yaptıklarını ifade eden Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, en kısa sürede bu etkinliklere katılmış olan çocukları sporla buluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Etkinliklerin 1.sinde 100 çocuk keyifli bir şekilde basket oynayarak, top sürdüler. Tecrübeli antrenörlerden basketin teknikleriyle alakalı bilgiler aldılar. Ara tatil döneminde  için yapılan etkinliklerin 2. yüzme sporunda oldu. Çocuklar basket ve yüzme ile meşgul olurlarken aileleri de bu heyecanı onlar ile paylaştılar.

Konu ile alakalı konuşan Başkan Hakan Koştu, tarihi ilçe Bergama’da çocukların sporun her kategorisinde boş vakitlerini değerlendirmeleri amacı ile gelecek süreçte pek çok yeni proje başlatacaklarını söyledi.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202