“Çeşme İçin Omuz Omuza Olacağız!”

BELEDİYE 19.10.2019, 15:00 19.10.2019, 15:35
“Çeşme İçin Omuz Omuza Olacağız!”

Muhtarlar Günü çerçevesinde 25 mahalle muhtaryla buluşan Başkan Oran, Çeşme ailesi için el ele ve kol kola olacaklarını, bütün muhtarlarn Muhtarlar Günü’nü kutladığını ifade etti.

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, 19 Ekim Muhtarlar Günü çerçevesinde ilçede bulunan 25 mahalle muhtarıyla buluştu. Şifne Termal Otel’de organize edilen yemeğe protokol üyeleri ve 25 mahalle muhtarı katılımda bulundu.

Geçen günlerde belediye binasında yapılan Muhtarlar Toplantısı’nda projelerinden bahseden ve bu toplantıların her ay bir defa düzenli bir şekilde yapılacağını ifade eden Başkanı M. Ekrem Oran, vatandaş ile belediyeyi buluşturan organların muhtarlar olduğunu, onların bu şehrin nabzını tutan, dinamiklerini en iyi bilen kişiler olduğunu, mahalledeki sorunlara ve aksaklıklara hâkim olarak, vatandaşların şikâyetleri, istekleri ve önerilerini dinleyerek kendilerine iletmeleri gerektiğini ve kendilerinin de çözüme kavuşturacağını dile getirdi.

Çeşme’nin 30 senesinin planının yapıldığını belirten Başkan Oran,  bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da Çeşme ailesi için el ele, kol kola, omuz omuza çalışacaklarını belirtti ve muhtarların bu özel günlerini kutladı.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202