Büyük Organizasyona Bayraklı Belediyesinden Destek

İzmirli sinemaseverler tarafından merakla beklenen İzmir Kısa Film Festivali’ne bu sene Bayraklı Belediyesi de destek verecek.

BELEDİYE 01.11.2019, 10:55
Büyük Organizasyona Bayraklı Belediyesinden Destek

4 -10 Kasım tarihlerinde yapılacak olan organizasyonda Bayraklı Belediyesi Osmangazi Hizmet Binası’nda da film gösterimleri olacak.

Bu sene 20. defa kapılarını açacak olan İzmir ilinin en uzun süreli organizasyonları arasında olan İzmir Kısa Film Festivali’nin hazırlıklarına devam ediliyor.

Ulusal kurmaca kısa filmler için meydana getirilen jüride ödüllü oyuncular Zeynep Farah Abdullah, Metin Akdülger de var.

Yerel yönetimler ile üniversitelerin desteği ile bütün şehre yayılmakta olan festival 5 - 9 Kasım tarihleri arasında Fransız Kültür Merkezi, 4 -9 Kasım tarihleri arasında İzmir Sanat, 4-8 Kasım ve 10 Kasım tarihleri arasında Konak Sineması, 8-9 Kasım tarihlerinde Bayraklı Belediyesi Osman Gazi Hizmet Binası, 4-10 tarihleri arasında Kasım Buca Belediyesi Tarık Akan Gençlik Merkezi’nde yapılacak.

Bayraklı ilçesini kültür ve sanat şehri haline getirmeyi istediklerini ifade eden Belediye Başkanı Serdar Sandal, Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali’ne ev sahipliği yapmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini, bundan sonra da kültür ve sanat organizasyonları ile alakalı kurumlar ile ortaklığa hazır olduklarını, tüm halkı 8-9 Kasım tarihlerinde Osmangazi Hizmet Binasındaki kısa film gösterimlerine beklediklerini ifade etti.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202