Buca’da Muhtarlıklar Yenileniyor

Buca Belediyesi yapılan çalışma ile eski muhtarlık binalarına yenileme çalışması gerçekleştiriyor.

BELEDİYE 05.10.2019, 10:15
Buca’da Muhtarlıklar Yenileniyor

Halkın en iyi hizmetleri almaları için çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Buca Belediyesi, kullanılmayacak durumda olan eski muhtarlık binalarında yenilenme çalışmalarını başlattı.

Çalışmalar çerçevesinde, Gaziler Mahalle Parkı’nın yanında bulunan Gaziler Mahalle Muhtarlığı çok modern bir şekilde yapıldı. Yeni muhtarlık mahalleye de güzel bir hava kattı.

Muhtarlık açılışında halka hitap eden Başkan Kılıç, hemen hemen 6 ay evvel bir yola çıktıklarını, herkesin mutlu olduğu, çocuklarımızın çok daha güzel parkların içinde oynadığı, yolların düzgün olduğu,  bir ilçe hayalini kurduklarını, bu hayallerin başlangıcının Evvela mahalleler olması gerektiğini düşündüklerini,  muhtarların kendilerine yakışan, güzel bir binaya sahip olmaları gerektiğini düşündüklerin, bundan böyle de muhtarlıkların daha istekli ve belediye ile koordineli olarak çalışacaklarını belirtti.

Temizlik Sorunu Tarih Oluyor

Planlanan projeler hakkında da bilgilendirme yapan Başkan Kılıç, ilçenin temizlik sorunun tarih olacağını ifade etti. Yeni temizlik araçlarının ve temizlik personellerinin belediye bünyesine katıldığını ve bundan Gorabet böyle  ilçede çöp probleminin gündem olmaktan çıkacağını, bu kendilerinin asli görevleri olduğunu ve bu konuda olumlu tepkiler aldıklarını söyledi.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202