Buca’da Gürültü Kirliliğine Geçit Yok

Buca ilçesinin sokaklarında anons cihazları ile mahallelerde gezip gürültü kirliliğine yol açan seyyar satıcılara Buca Belediyesi Zabıta Müdürlüğünce suçüstü yapılıp ceza kesildi.

BELEDİYE 23.10.2019, 10:32
Buca’da Gürültü Kirliliğine Geçit Yok

Şikayetler ile kontrollerini arttırdıklarını ifade den Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, bebeğini uyutmaya çalışan, hastası olan veya huzurlu bir şekilde evinde oturmayı isteyen insanların haklarının gasp edilmesine müsaade etmeyeceklerini dile getirdi.

Vatandaşların rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamaları denetimlerini aralıksız sürdüren Buca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, gürültü kirliliği ile mücadele etmek için düğmeye bastı. Ekipleri,  saat farkı olmaksızın anons cihazları ile Buca sokaklarında gürültü kirliliğine yol açan işportacılara müdahale ettiler.

Konu ile alakalı rota belirlendi ve devriye ekibi oluşturuldu.  Çıkarılan rotada bilhassa okul, kreş, hastane gibi yerlerin çevrelerine daha fazla dikkat edildi.

Gerçekleştirilen devriyelerde hurdacı, manav ve balıkçıların yoğun olduğu seyyar satıcılara suçüstü yapıldı ve ses sistemlerine el koyularak ceza kesildi.

Yorumlar (0)
23°
açık
banner202