Buca’da Bambaşka Bir “Anıtkabir” Sergisi

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. yıldönümünde Gazeteci ve Televizyon Habercisi Korcan Karar tarafından hazırlanan Anıtkabir Sergisi İzmir halkıyla buluşuyor.

BELEDİYE 06.11.2019, 09:55
Buca’da Bambaşka Bir “Anıtkabir” Sergisi

Buca Belediyesinin katkıları ile Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk, sonsuzluğa uğurlanmış olduğu 10 Kasım’ın 81. yıl dönümünde çok özel bir sergi ile anılacak.

İzmirli Gazeteci ve Televizyon Habercisi Korcan Karar’ın objektifi ile çekilmiş olan fotoğraflar ile hazırlanmış olan sergide, Mustafa Kemal Atatürk’ün başkent Ankara’da bulunan Anıtkabir’inden çok özel fotoğraflar İzmir halkına sergilenecek.

Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde (BBKSM) 9 – 24 Kasım 2019 tarihlerinde ücretsiz bir şekilde ziyaretçilerini bekleyecek olan Korcan Karar Anıtkabir Fotoğraf Sergisi’nin açılışı 9 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’te Duayen Gazeteci Uğur Dündar’ın da katılımları ile yapacak.

Titiz ve özenli çalışması ile Anıtkabir’i kendisine has bakış açısı ile fotoğraflamış olan Karar, tüm İzmir halkını sergiye çağırdı. Karar, bu serginin Buca’da yapılmasının çok değerli olduğunu, serginin amacının Atatürk’ü ölüm yıl dönümünde bir defa daha saygıyla ve minnet ile anmak olduğunu, bunun bir gazetecilik görevi olduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202