Buca'nın yeni başkanından Yücel'e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Buca İlçe Başkanı seçilen Hacer Taş Gültepe ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i ziyaret etti

BELEDİYE 08.01.2020, 15:22 08.01.2020, 15:28
Buca'nın yeni başkanından Yücel'e ziyaret

İl Başkanlığından önce CHP İzmir İl Sekreteri olarak da görev yapan Gültepe’nin ziyareti sırasında duygusal anlar yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Sekreteri olarak görev yaptığı sırada CHP Buca İlçe Başkanlığına adaylığını koyan ve yapılan ilçe kongresinde Buca’nın ikinci kadın ilçe başkanı olan Hacer Taş Gültepe ve yönetimini il başkanlığında kabul eden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel “ Hacer hanımla 2018 yılından beridir aynı yönetimde görev yapıyorduk. Birlikte mücadele ettik, zorlu süreçlerden geçtik ve uyum içinde çalıştık. Onun için karışık ve güzel duygular içindeyim” dedi. 

İLÇE YÖNETİMİMİZ KÖPRÜ OLACAK
Duygusal anlardan sonra Yücel "Öncelikle yeni seçilen ilçe başkanımızı ve ilçe yönetim kurulumuzu tebrik ediyor, başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, tüm Buca ilçe örgütümüzle birlikte önemli işlere imza atacaksınız. İlçe başkanımız Hacer hanım yapı itibariyle mücadeleyi ve sokakları iyi bilen, halkın nabzını iyi tutan bir arkadaşımız. Tecrübeli üyelerimizle, genç ve dinamik üyelerimizin oluşturduğu ilçe yönetimiyle birlikte, partimizin iktidar mücadelesine büyük katkı koyacağınıza ve Buca halkının beklentilerini karşılayacağınıza hiç şüphem yok. Buca da kongremiz birlik ve dayanışma içinde geçti. Şimdi bu birliği ve dayanışmayı arttırarak Belediyemizin icraatlarını halkımıza anlatma, vatandaşımızla belediyemiz arasında köprü olma, ilçenizde sokak sokak çalışma zamanı. Buca’nın ikinci kadın ilçe başkanı seçilen Hacer Taş Gültepe ile 2018 yılından beridir aynı yönetimde görev yapıyorduk. Birlikte mücadele ettik, zorlu süreçlerden geçtik ve uyum içinde çalıştık. Onun için karışık ve güzel duygular içindeyim, Sayın başkanımız il yönetimindeki başarılı performansını arttırarak Buca örgütünü yönetecektir. Bizler de hem ilçe başkanımızın hem de ilçe halkımızın her zaman yanında olacağız. Ziyaretiniz için tüm ilçe yöneticilerime ve ilçe başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum" diyerek ziyaretine minnet duyduğunu belirtti.
"Buca benim için çok özel bir ilçe"
Buca’nın kendisi için çok özel anlam taşıdğını ve ilçe başkanlığı görevinin hakkını vermek için çok yoğun çalışacağının altını çizen, CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe “2 Yıl boyunca birlikte çalıştığım, güzel çalışmalara imza attığımız ve zor günleri birlikte atlattığımız Sayın İl Başkanım ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımın desteği sayesinde buralardayım. Bunu asla unutmayacak ve sorumluluğumun farkında olarak çalışacağım. Buca benim için çok özel bir ilçe. Buca benim yuvam, benim kavgam ve benim emeğim. Tüm Bucalılar emin olsun ki, kendilerine yakışan, tüm sorunlarına çözüm arayacak, kötü günde hep yanlarında olacak bir yönetim oluşturduk. Yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte geceli gündüzlü Buca halkının emrinde olacağız. Partimiz iktidara doğru emin adımlarla yürürken, kongrede yaşanan birlikteliği ilçe örgütümüzde daim kılmak ve tek yürek olarak Buca da mücadele vermek için canla çalışacağız. Bugün yolun başındayken, Sayın il başkanıma ve il yönetim kurulumuza ilçe örgütümüze verdikleri destek için teşekkür etmeye geldik. Bizleri kabul eden ve daima yanımızda olan il başkanımız Deniz Yücel’e ve tek tek tüm il yönetim kurulumuza teşekkürlerimi sunuyorum. Beklentilerini boşa çıkarmayacağımıza ses getiren, emek harcayan, sorun çözen ve ayrışmaya izin vermeyen bir ilçe yönetimi olacağımıza söz veriyoruz."dedi.

Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202