Bornovalılar Kutlama Yemeğinde Buluştu

Bossan Spor Kulübü, Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesisleri’nde gerçekleştirdiği yemekte, kuruluşunun 10. Yılını kutladı.

BELEDİYE 02.10.2019, 12:40
Bornovalılar Kutlama Yemeğinde Buluştu

Basketboldaki başarıları ile bilinen Bornova temsilcisi Bossan Spor Kulübü, kuruluşunun 10. Yılına özel yemek organizasyonu düzenledi. Belediye Başkanı Mustafa İduğ, CHP İzmir Milletvekilleri; Kani Beko, Sevda Vdcasino Erdan Kılıç ve Kamil Okyay Sındır’la Bosna Hersek Fahri Konsolosu Ahmet Kemal Baysak’ın katılım gösterdiği yemekte, spor alanında yapılacak olan çalışmalar ve yatırımlardan bahsetti.

Bornova Tesisler Kenti Haline Gelecek

Belediye olarak amatör kulüplerinde kendini geliştirmek için kullanacağı, sporcu yetiştirmeye yönelik tesisler yapmayı hedeflediklerini dile getiren Belediye Başkanı İduğ, “Pek çok yere antrenman amaçlı kapalı spor salonları yapacağız. İldeki 270 amatör takımın 50 tanesi ilçemizde faaliyet gösteriyor. Bu takımlar için tesisler yapmak şart. Bornova’yı tesisler kendi haline getireceğiz. Yusuf Tırpancı Tesisleri’nde hayata geçireceğimiz Amatör Evi Projesi’ne bağlı olarak tribünlerin hepsinin üzerini kapatacağız. Tesislerin yanında yer alan, belediyemize geen 28 dönümlük araziye de üçüncü sahayı yapmayı hedefliyoruz. Bornova Şehir Stadı’nı kadınlar için yenileyeceğiz” şeklinde konuştu.

CHP’nin İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Bornovalılardan Bornova Belediyesi ile beraber, Bossan Spor Kulübü’ne destek vermelerini istedi. Sevda Erdan Kılıç, 12 yaşında olan oğlunu Bossa Spor Kulübü bünyesinde basketbola başlatacağını ifade ederken, Kani Beko da davetlilerden antrenör ve yöneticiler için alkış istedi.

Ahmet Kemal Baysak’sa büyük bir özveri ile çalışmalarını devam ettiren kulüp yöneticilerine ve onlara destek sağlayan İduğ’a teşekkürlerini iletti.

İlk günden itibaren Bornovalı çocuklar için basketbol eğitimi verdiklerini ve bunu her zaman devam ettireceklerini vurgulayan Bossan Spor Kulübü Başkanı Serdar Bozkurt, “Bize her daim destek olan Başkanımız İduğ ve her zaman yanımızda olan milletvekillerimize kulübümüz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202