Bornova’da Cumhuriyet Balosu Yapıldı

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Dramalılar Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi’nde yapılan Cumhuriyet Balosu’na eşi ile katılımda bulundu.

BELEDİYE 31.10.2019, 13:59
Bornova’da Cumhuriyet Balosu Yapıldı

Cumhuriyet’in 96. senesi için hazırlanmış olan gecede Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün katılmış olduğu son Cumhuriyet Balosu canlandırıldı. Bu tiyatral gösteri izleyenlerden büyük bir övgü aldı. Atatürk’ün son valsini yaptığı sahne canlandırılırken Başkan İduğ da eşi Ufuk İduğ’la dans edip gösteriye eşlik etti.

CHP Bornova Gençlik Kolları’nın yaptığı etkinlikte hitap eden Başkan İduğ, Cumhuriyet Bayramı’nın 96. senesini kutladıklarını, Cumhuriyet’in ilanıyla çağdaş bir Türkiye meydana getirildiğini, 29 Ekim 365 gün kutlanacak bir gün olduğunu, 100. yılı da hep beraber kutlayacaklarını, Cumhuriyetin bekçilerinin başta kadınlar ve çocuklar olmak üzere kendilerinin olduğunu ve bu güzel geceyi hazırlamış olan herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

CHP Bornova Gençlik Kolları Başkanı Sadık Yıldız’ın ev sahipliği ile yapılan baloya, CHP İzmir Millet Vekilleri Kani Beko ve pek çok davetli katıldı.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202