Bornova’da 25 Kasım İçin Farkındalık Sergileri

Kadınların yaşamın tüm alanlarında daha etkili olmalarını amaçlayan Bornova Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü münasebet ile üç sergiye ev sahipliği yapıyor.

BELEDİYE 26.11.2019, 09:25
Bornova’da 25 Kasım İçin Farkındalık Sergileri

Neslihan Ataş’ın “Kelebek Etkisi” isimli fotoğraf sergisi, Karikatürcüler Derneği İzmir Temsilciliği tarafından hazırlanmış olan “Kadın-Şiddet-Toplum” temalı karikatür sergisi ve Etik Sanat Evi tarafından sunulan  “Kadın” adındaki resim sergisi, Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde görücüye çıktı.

Açılışta, müzik ve dans gösterileri de yapıldı. Toplamda 35 fotoğraf, 34 karikatür ve 18 resmin bulunduğu sergiler, 1 Aralık Pazar gününe dek tüm İzmir halkına açık olacak.

Bornova Belediyesi, hafta süresince yapacağı etkinlikler ile toplumsal cinsiyet eşitliğinin vurgusu da yapacak. 28 Kasım Perşembe günü saat 14.00’te Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde Avukat Aydan Ersezen’le Aile Danışmanı Psikolog Birsen Altar’ın konuşacakları “Doğru İletişim” paneli yapılacak. 29 Kasım Cuma saat 19.30’daysa Naldöken Tiyatro Topluluğu Altındağ Atatürk Kültür Merkezi’nde Deniz Maçık tarafından  yazılıp yönetilen  “Kıyam (Uyanış)” isimli oyun sahnelenecek.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202