Bornova’da 10 Kasım’a Özel İki Program

Bornova Belediyesi Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 81. Senesinde çok özel bir tiyatro oyunu ve konser ile anacak.

BELEDİYE 07.11.2019, 14:52
Bornova’da 10 Kasım’a Özel İki Program

Gençlerin, Başkomutan Atatürk’ü daha iyi tanımaları için yazılmış olan ‘Fikriye ve Latife’ oyunu, 7-8 Kasım tarihlerinde Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi Sevda Şener Sahnesi’nde izleyici ile buluşuyor. 9 Kasım’da ise Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar Konseri   Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Haziran’da Bornova’da sahnelenmiş olan ve büyük bir ilgi gören ‘Fikriye ve Latife Kuruluşun ve Kurtuluşun Hafızası’ oyunu bugün ve yarın saat 20.00’de yeniden Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi Sevda Şener Sahnesi’nde seyirci ile buluşacak.

Şeniz Kurultay Gürakan’ın yazdığı, Zeynep Güngörenler’le beraber oynadığı oyunu Nesimi Kaygusuz yönetmekte. Oyunun sınırlı sayıda dağıtılacak ve ücretsiz olan biletleri Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi gişesinden gün boyunca alınabilecek.

Bornova Belediyesi ayrıca 9 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’de ‘Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar Konseri’ düzenleyecek. Erdem Özgen ve Derya Derin’in sahneye çıkacakları konser, Büyükpark içerisindeki Bornova Kültür Merkezi’nde saat 20.00’de başlıyor.

Yorumlar (0)
24°
parçalı bulutlu
banner202