Bornova Yeni Araçlarıyla Daha Temiz

Bornova Belediyesi geçen ay sonunda hizmet filosuna katmış olduğu 68 yeni araç ve iş makinesiyle, daha temiz ve yeşil bir Bornova için daha etkin biçimde çalışıyor.

BELEDİYE 22.11.2019, 15:58 22.11.2019, 15:59
Bornova Yeni Araçlarıyla Daha Temiz

Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün bünyesine kattığı araç ve iş makineleri ile ilçenin sokakları daha hızlı bir biçimde temizleniyor, çöplerin toplanması da yine hızlanıyor. Son teknoloji ekipmanlar ile donatılmış yerli malı araçlarla bir yandan sokaklar yıkanırken, bir yandan da parklar ve bahçelerin sulaması gerçekleştiriliyor. Peyzaj çalışmaları ve çevre düzenlemeleri de yapılıyor.

Kamuya ait olan kaynakların yurttaşlara daha iyi hizmet sunmak ve daha fazla yatırım yapmak yolunda etkin ve verimli olarak kullanılmasının gerekliliğinden bahseden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, tamamı belediyenin öz malı olan yeni ve en az 10 sene kullanılabilecek araçlarla Bornova’nın 4 bir tarafında hizmet üretildiğini, ilçenin sokaklarının daha temiz, park ve bahçelerinin daha yeşil olmasını istediklerini, bütün çabalarının daha yaşanabilir bir kent oluşturmak olduğunu belirtti.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202