Bornova Sahne Arkası Kursları İçin Başvurular Başlıyor

Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından her sene yapılan tiyatro kurslarının yanında sahne arkasında nasıl çalışıldığı ile alakalı merak duyanlara sahne arkası kursu veriliyor.

BELEDİYE 02.10.2019, 13:27 02.10.2019, 13:28
Bornova Sahne Arkası Kursları İçin Başvurular Başlıyor

Kostümler, dekorun yapısı, aksesuarlar, ses ve ışık gibi bölümlerde eğitim alan katılımcılar,  eğitimlerinden sonra oyunlarda görev alıp, gerçek anlamda tiyatronun mutfağı ile tanışıyorlar.

3 Kasım tarihinde başlayacak olan yeni sezonda sahne arkası kurslarına katılım için son başvuru tarihi 17 Ekim Perşembe. Seçmelerinse 20 Ekim 2018 Pazar günü Çamdibi Nedret Güvenç Sahnesi’nde gerçekleştirileceği belirtildi. İsteyen katılımcılar bornova.bel.tr adresinden  de başvuru formu linkine tıklayıp kayıt yapabilecekler.

Başkandan Davet

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ konu ile alakalı yaptığı açıklamasında tiyatroda sahnenin arkasını merak eden sanatseverlerin kurslara katılması gerektiğini belirtti. İduğ, tiyatroda sahnenin önü gibi, arkasının da çok önemli olduğunu, kendilerinin görmediği arkadaşların olduğunu, onların Venüsbet da oyuncular kadar değerli olduğunu belirtti.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202