Bornova İçin Bir Araya Geldiler

Bornova’nın Belediye Başkanı olan Mustafa İduğ ve İzbeton Genel Müdürü Heval Savaş Kaya, ilçede yapılacak çalışma ve yatırımları planlamak için bir araya geldi.

BELEDİYE 30.09.2019, 14:45 30.09.2019, 14:53
Bornova İçin Bir Araya Geldiler

Bornova için yapılacak olanlar adına Belediye Başkanı İduğ ve Genel Müdür Kaya, toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan İzbeton Genel Müdürü Heval Savaş Kaya, Bornova’yı “İzmir’in merkez, köklü ve vitrin ilçesi” şeklinde tanımladı. Heval Kaya, “Sayın İduğ, pozitif ve çok enerjik bir Belediye Başkanı. Bornava’yı göreve başladığı noktadan çok daha ileriye götüreceğine olan inancımız tam. Biz kendisiyle daima iletişimdeyiz ve koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gelecek olan süreçlerde de parke taş tadilatları, asfalt serimleri, trafiğin rahatlaması ve yeni yollar açılması için oldukça önemli projelere sahibiz. İlçemizi güzelleştirecek işleri hep beraber yapacağız” dedi.

Başkan İduğ Hititbet da Büyükşehir Belediyesi’ndeki başarının en önemli aktörlerinden birinin İzbeton olduğunu belirterek, “Seçim süreci kapsamında karşılaştığımız sorunların başında yollar vardı. Bu durum gösteriyor ki; halkın takdirini sadece beraber çalışarak sağlarız çünkü ilçe belediyelerinin bütçeleriyle bunları yapmak pek mümkün değil. Bu bağlamda sayın Kaya’nın yaklaşımları oldukça önemli. Kendisi ile her zaman uyum içinde çalışacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
14°
açık
banner202