Bornova Belediyesi, Neptün Soyer’i Kadınlar İçin Ağırladı

KÖY-KOOP İzmir Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Neptün Soyer, Bornova Belediyesi Başkanı Mustafa İduğ ve eşi Ufuk İduğ ev sahipliğinde gerçekleşen söyleşi ile Bornovalı kadınlarla bir araya gelme fırsatı buldu.

BELEDİYE 01.10.2019, 10:47
Bornova Belediyesi, Neptün Soyer’i Kadınlar İçin Ağırladı

KÖY-KOOP İzmir Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Neptün Soyer’in gerçekleştirdiği söyleşi yoğun ilgi gördü. Soyer, Türkiye’nin her yanında gerçekleştirdikleri projeleri ve çalışmaları anlattı ve üreten, çalışan kadınlar için kooperatiflerin önemine vurgu yaptı. ‘’ Kadın kooperatifleri, ilk etapta kadınların sosyal ve Liderbahis ekonomik olarak kalkınmasını hedefliyor. Bunu sağladıktan sonra erkek-kadın ayırmaksızın tüm vatandaşlarımızla birlikte yol kat etmeliyiz.’’ diyen Soyer, dünyanın en köklü gastronomi fuarı olan Terra Madre’nin Büyükşehir Belediyesi’nin çabaları ile 20021 yılında İzmir’de gerçekleşeceği bilgisini de verdi. ‘’Tarladan Sofraya’’ sloganı ile gerçekleşecek olan fuarın, tarımsal kalkınma kooperatifleri açısından önemli bir durum olduğunu sözlerine ekledi.

Neptün Soyer’in ardından konuşan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ söyleşiyi şu sözlerle sonlandırdı: ‘’ Üretmek istedikleri halde bir rota belirleyemediklerini farkettiğimiz kadınlarımız için gerçekleştirdiğimiz bu söyleşide Sayın Neptün Soyer, kooperatifçilik hakkındaki bilgileri ve çalışmalarıyla onlara yol gösterici bir meşale olacak. Bu konuda olan desteği için kendisine teşekkür ediyoruz.’’

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202