Bornova Belediyesi hız kesmeden çalışıyor

Bornova Belediyesi hız kesmeden çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

BELEDİYE 09.01.2020, 11:33
Bornova Belediyesi hız kesmeden çalışıyor

Bornova Belediyesi, Hizmet filosuna satın alma yoluyla 105 yeni araç ve iş makinesi katan, Özkanlar Yeni Bornova Pazarı’nı açan, Dijital Sınıf ve Altın Bilezik gibi vizyon projeleri hayata geçiren, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Yollarla ilgili sorunların çözülmesi vatandaşlarımızın temel talepleri arasındaydı. Göreve geldiğimiz günden beri önemli işler yaptık, yapmaya devam edeceğiz. İlçenin dört bir yanındaki yol çalışmalarımızın yanı sıra halkımızın yoğun bir şekilde kullandığı kültür merkezleri, sosyal tesisler ve spor tesislerimizi de yeniliyoruz” diyerek çok kısa bir sürede pek çok işi başardıklarının altını çizdi.

Bornova Belediyesi durmadan çalışıyor

Yeni yollar ve eski yolların tadilatı için 2019 Nisan ayından bugüne 25 bin metrekare asfalt dökerek, aha konforlu ulaşım için 20 bin metrekare beton yol yapan Bornova Belediyesi, 60 bin metrekare de parke taş döşedi. Tüm bu çalışmalarla birlikte Fen İşleri Şantiyesi’ndeki beton santrali yenilendi.

Bornova Belediyesi; Pınar Kafe, Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi, Kandere Spor Kulübü Binası, Gökdere Cemevi, Engelsiz Yaşam Merkezi, Aziz Kocaoğlu Stadı ve Naldöken Bahri Altıntabak Sahası’nda tadilat çalışmaları ,Belediye Ana Hizmet Binası, Dr. Sırrı Aydoğan Kültür Merkezi, Atatürk Kitaplığı, Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu, Muhammet Yıldız  Spor Tesisleri, gibi pek çok tadilat ve inşaat yaparak çok büyük yol kat etti.

Yorumlar (0)
açık
banner202