Beydağ’ın sokakları dezenfekte edildi

Beydağ Belediyesi, yeni tip Koronavirüs tedbirleri kapsamında ana arterler ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı sokak ve kaldırımları ilaçlayarak dezenfekte etti. Başkan Feridun Yılmazlar, çalışmaları yerinde inceledi, “Lütfen evlerinizde kalın” dedi.

BELEDİYE 01.04.2020, 14:08
Beydağ’ın sokakları dezenfekte edildi

DEZENFEKTE İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

Beydağ Belediyesi, insan sağlığını tehdit eden Koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında, dezenfekte çalışmalarını hızlandırdı. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ana yolları, caddeleri, Belediye Hizmet Binası, eczaneler, bankalar, PTT şubesi, spor alanları, parklar, çocuk oyun grupları, top sahaları, taksiler, Kaymakamlık, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Halk Eğitim Müdürlüğü vb. yerler ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı sokak ve kaldırımları dezenfekte etti. Tüm sokakların temizliği özenle takip edildi. Çalışmaların aralıksız olarak tüm sokaklarda devam edeceği belirtildi.

 “BİRLİKTE ATLATACAĞIZ”

Beydağ Belediye Başkanı Feridun YILMAZLAR “Koronavirüsün yayılmasını önlemek amacıyla tüm tedbirlerimizi aldık, temizlikleri özenle yapıyoruz, dezenfekte işlemlerimiz her gün periyodik olarak yapılıyor ve tüm imkanlarımızı seferber ettik. İnşallah bu sıkıntılardan en kısa zamanda kurtulacağız. Hemşehrilerimizin mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamasını rica ediyorum, panik yapmadan önlemlerimize devam edeceğiz ve güzel günleri hep beraber yeniden yaşayacağız.”dedi. 

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202