Bergama’nın 137 muhtarına Covid-19 sağlık paketi

Bergama Belediyesi tarafından 137 mahalle muhtarına gönderilmek üzere sağlık paketi hazırlandı.

BELEDİYE 16.04.2020, 14:46
Bergama’nın 137 muhtarına Covid-19 sağlık paketi

Bergama Belediyesi tarafından 137 mahalle muhtarına gönderilmek üzere sağlık paketi hazırlandı. Hazırlanan sağlık paketlerinin dağıtımına başlandı.

El dezenfekte ilacı maskeler ve alınması gereken önlemlerle ilgili uyarıcı bilgiler içeren broşürden oluşan sağlık paketi muhtarlara gönderilmeye başlandı. 137 mahallesi ile dağınık bir yerleşim alanına sahip olan Bergama’da Koronavirüs salgını dolayısıyla en üst sevide önlemler alan Bergama Belediyesi bu süreçte muhtarları da unutmadı. Her gün yüzlerde vatandaşa hizmet vermek üzere yoğun mesai harcayan muhtarların ofislerinde kullanılmak üzere el hijyeni, maskeler ve bilgilendirici broşür gönderildi.

BAŞKAN KOŞTU; “TEDBİRLİ VE SAĞDUYULU YAKLAŞIMLA BU SALGINI ATLATACAĞIZ”

Dünya’yı etkisi altına alan Koronavirüs salgınıyla mücadele için önlemler almaya devam edildiğini söyleyen Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Devletimiz tüm kurumları ile mücadeleyi sürdürüyor. Belediye olarak biz de tüm ekibimizle en hassas bir şekilde aralıksız çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımız, muhtarlarımız ve kamu görevlileri olarak hepimiz tedbirli ve sağduyulu yaklaşımla bu salgını en kısa sürede inşallah atlatacağız. İlçemiz genelinde 137 mahallemizde temizlik ve dezenfekte faaliyetlerine aralıksız devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza pazaryeri girişlerinde maske dağıtmaya, dezenfekte noktaları oluşturmaya devam ediyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
10°
açık
banner202