Bergama’da Üniversite Hazırlığına Destek

Bergama Belediyesi, İlçe Eğitim Müdürlüğüyle Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün ortaklığı ile Bergama Belediyesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde açılmış olan üniversite hazırlık kurslarına başlandı.

BELEDİYE 03.10.2019, 09:23
Bergama’da Üniversite Hazırlığına Destek

Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde 24 eğitimci ile ücretsiz bir şekilde sunulan kurslarda lise mezunu ve 12. Sınıfta eğitim alan ortalama 700 öğrenci üniversite hazırlığı yapıyor. Kendi bölümlerinde branş öğretmenlerince sunulan kurslarda öğrenciler sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 bölüm şeklinde eğitim alıyor.

Desteğimiz Devam Edecek

Üniversite hazırlık kursları ile alakalı konuşan ve öğrencilere başarı dileklerini ileten Bergama Belediye Başkanı Deneme Bonusu Hakan Koştu, yeni eğitim sezonunun da başlamasıyla öğrencilerin hayatlarına yön verecek bir döneme girildiğini, bu senenin bitiminde bütün öğrencilerin istedikleri bölümleri kazanıp iyi bireyler ve mesleklere sahip kişiler olacaklarına inandığını, kendilerinin Bergama Belediyesi olarak ülkenin geleceğinin emanet edileceği ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine desteklerinin süreceğini, tüm öğrencilere başarılar dilediğini ifade etti.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202