Bergama’da Öğretmenler Günü Özel Gösteri

Bergama’da 24 Kasım Öğretmenler Günü öğrenciler tarafından yapılmış olan gösteri ile kutlandı

BELEDİYE 27.11.2019, 15:00
Bergama’da Öğretmenler Günü Özel Gösteri

24 Kasım Öğretmenler günü münasebeti ile Bergama ilçesinde bir tören yapıldı. Sabah yağmur olmasına rağmen Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu ve İstiklal Marşı ile saygı duruşuyla program başladı. Ardından Bergama Kültür Merkezi’nde 100. Yıl İlkokulu’nca yapılan kutlama programına geçildi.

Törende günün anlamı ile alakalı konuşmayı Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz yaptı. 100. Yıl İlkokulu öğrencileri halk oyunları gösterilerinden sonra emekliye ayrılmış olan öğretmenlere hizmet teşekkür plaketleri verildi. Öğretmenler günü münasebeti ile yapılan yarışmalarda dereceye girmiş olan öğrencilere belgeleri takdim edildi. Kültür Merkezi’nde resim sergisinin gezilmesinden sonra tören tamamlandı.

Geçen sene meydana gelen trafik kazasında eğitim şehidi olan 27 yaşındaki Tufan Baydan’da törende anıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz, Tufan öğretmenin muhtar babası Salih Baydan’ı sahneye aldı ve bir buket çiçek verdi. Tufan öğretmenin rahmetle anıldığı o anlar duysal dakikalar yaşandı.

Yorumlar (0)
açık
banner202