Bergama’da “Değerli Zamanlar Eğitim Sistemi” Başlıyor

10-18 yaş aralığındaki gençlerin sportif ve sanatsal alanda kendi yeteneklerini keşfedip, geliştirmelerini sağlamak üzere “Değerli Zamanlar Eğitim Sistemi” Bergama’da başlıyor. Göreve geldiği ilk günden gençlere ve spora önem veren Belediye Başkanı Hakan Koştu, 10-18 yaş aralığındaki gençleri bu faaliyete katılmaya davet etti.

BELEDİYE 08.10.2020, 16:54 Ecem Atabay
Bergama’da “Değerli Zamanlar Eğitim Sistemi” Başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile işbirliği içerisinde yapılacak olan "Değerli Zamanlar Eğitim Sistemi" Belediye öncülüğünde, Kaymakamlık ve Halk Eğitim Merkezi ortaklığında düzenlenecek. Çalışmanın merkezinde gençlerin olduğu kurslar Koronavirüs tedbirleri kapsamında başlayacak ve katılım ücretsiz olacak. Kurs malzemelerinin belediyenin yapmış olduğu işbirliği çerçevesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanacağını açıklayan Başkan Koştu, ayrıca tüm katılımcılara forma ve şapka verileceğini söyledi.

HEM SPOR HEM SANAT KURSU İÇİN MÜRACAATLAR BAŞLADI

Başvuru yapmak isteyen gençler bir spor dalı ile birlikte birde sanat dalı ( Müzik, Tiyatro, Resim) seçmek zorunda olduğu kurslar için https://forms.gle/awNR66pJHDpyB6mF8 linkinden online kayıt yapılabileceği gibi Bergama Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne şahsen başvuru yapılabilecek. Hangi dallarda kurs açılacağı grup sayılarına ve talep edilen kurs sayısına göre başvurular alındıktan sonra planlanacak. Tüm çalışmalar Bergama Belediyesi Ilıca Spor Tesisleri’nde gerçekleşecek.

Yorumlar (0)
19°
parçalı bulutlu
banner202