Bergama Kültür Merkezi'nde Sergilenen İkinci Bahar Adlı Oyuna Yoğun ilgi

Bergama Kültür Merkezi (BerKM) Eylül ayı etkinlikleri kapsamında devam eden etkinlikler arasında bulunan ve İstanbul Temaşa Tiyatrosu’nun sahnelediği “İkinci Bahar” adlı tiyatro oyunu izleyenlerin büyük ilgisine sahne oldu.

BELEDİYE 19.09.2019, 16:29 19.09.2019, 16:34
Bergama Kültür Merkezi'nde Sergilenen İkinci Bahar Adlı Oyuna Yoğun ilgi

Aşk, romantizm ve komedi konularını içinde barındıran “İkinci Bahar” adlı tiyatro oyunu BerKM'de izleyenler ile buluşuyor.

Önemli İsimler rol alıyor

Türk sinema, tiyatro ve dizilerinin sevilen ve aranan ismi Cihat Tamer, Bedia Ener, Pınar Ünsal ve Emre Törün’ün gibi önemli isimlerde oyunda rol alıyor.  BerKM'de sezon boyunca bir birinden güzel etkinlerin İlbet olacağını aktaran Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, çeşitli tiyatro, konser ve çocuk etkinlikleri ile izleyenler ile buluşacaklarını açıkladı.

Koştu, "“Bergama zengin tarihi ve kültürü ile uzun yıllardan bu yana bilimin ve sanatın merkezi olmuş eşsiz bir kent. Bugünde tarihine yakışan şekilde kültür sanat etkinliklerini Bergama Kültür Merkezi’nde vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Hem çocuklarımız hem de yetişkinler için birbirinden güzel tiyatro, konser ve söyleşiler Bergamalılarla buluşmaya devam edecek” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202