Bergama Geleceğe Nefes Oldu

Tarım ve Orman Bakanlığı’nca “Geleceğe Nefes Ol” sloganı ile başlatılmış olan fidan dikim seferberliğine Bergama, Kınık ve Dikili'de destek oldu.

BELEDİYE 12.11.2019, 09:17
Bergama Geleceğe Nefes Oldu

Bergama İlçe Orman Müdürlüğünce tespit edilmiş olan Kınık-Cumalı Köy orman alanında yapılmış olan etkinliğe sabah erkenden akın akın katılımcılar geldiler. Bergama'dan pek çok vatandaş Cumhuriyet Meydanı'ndan kalkan belediyeye ait otobüsler ile taşındılar.

Şenlik havasında gerçekleştirilen fidan dikimi esnasında başlamış olan yağmur da katılımcılara engel olmadı ve herkes fidan dikme işini sürdürdü.

Törende konuşan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, bin sendir bu toprakları vatan edindiklerini, birilerini yakmak ile kendilerinin ise ülkeyi güçlendirmekle meşgul olduklarını, çevreyi korumak için geleceğe daha yeşil bir çevre bırakmak amacı ile Tarım ve Orman Bakanlığınca 81 şehirde bu kampanyanın yapıldığını, gerçek çevrecilerin yağan yağmura rağmen burada olduklarını ve hepsine teşekkür ettiğini ifade etti.

Orman Bakanlığı tarafından başlatılmış olan ‘Geleceğe Nefes projesiyle 81 şehirde saat 11.11'de başlamış olan fidan dikim etkinliğine Bergama, Kınık ve Dikili'den katılmış olan pek çok vatandaş tüm ülkede aynı saatte başlayan bu heyecanın ortağı oldular.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202