Bergama depremzedeler için seferber oldu

Geçtiğimiz Cuma günü İzmir’de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası AFAD’ın çağrısı üzerine Bergama Belediyesi ve İlçe Kaymakamlığı ile birlikte başlatılan yardım kampanyasına Bergamalı vatandaşlar ilk saatlerden itibaren büyük ilgi gösterdi. Başkan Koştu, yardıma koşan her bir vatandaşa teşekkür etti.

BELEDİYE 03.11.2020, 14:46 ecem ata
Bergama depremzedeler için seferber oldu

Bergama Belediyesi ve İlçe Kaymakamlığı’nın sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı yardım duyurusu ardından battaniye, temizlik maddeleri ve kuru gıda malzemeleri alan Bergamalı vatandaşlar yardımları belediye ve kaymakamlık hizmet binaları girişindeki toplama alanlarına getirmeye başladı.

BAŞKAN KOŞTU “YARDIMLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE HIZLA ULAŞTIRACAĞIZ”

Yardım kampanyasına Bergama’da yaşayan herkesin büyük destek gösterdiğini söyleyen Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Hemşehrilerimizin her birisi ile gurur duyuyorum. Yardım kampanyası için yaptığımız çağrının ilk saatlerinden itibaren birleşip yardıma koşan vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürler. Toplamaya başlanan yardımları peyder pey AFAD aracılığıyla ihtiyaç sahiplerimize göndermeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
17°
açık
banner202