Bergama Belediyespor Durdurulamıyor

Bal ligi 8. Grubunda liderliğini devam ettiren Bergama Belediyespor, Bolvadin Belediyespor’u da 2-0 yenerek puanını 28'e yükseltti.

BELEDİYE 26.11.2019, 16:21
Bergama Belediyespor Durdurulamıyor

Takım arkadaşları sakatlıkları sebebi ile oynayamayan kaptan Emre Can Afacanoğlu ve Kaleci Alper Özdemir'e formalarıyla selamlarını ilettiler.

Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanlığını yapan Hakan Koştu; takımımızın yenilgi almadan yoluna devam etmesinden mutlu olduklarını ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade etti.

Başkan Koştu, geçen hafta antremin esnasında sakatlanmış olan ve ameliyat olan takım kaptanı Mehmet Can Afacanoğlu ve sakatlığı nedeni ile çapraz bağ ameliyatı olan kaleci Alper Özdemir'e de geçmiş olsun dilekleriyle acil şifalar dileklerini iletti.

Kulüp Başkanı Bilir Altay’da kulüp olarak var güçleri ile çalıştıklarını, şehre şampiyonluk sevincinin yaşatılacağını, sakatlanmış olan kaptan Emre Can Afacanoğlu ve Kaleci Alper Özdemir'e geçmiş olsun dileklerini ilettiğini belirtti.

Bergama Belediyespor'un şampiyonluğa biraz daha yaklaşması tarihi kent Bergama halkı tarafından büyük bir heyacanla karşılanıyor. Kent, esnafından çalışanlarına, yaşlısından gencine çok dikkatle Bergama Belediyespor'dan gelen sevinçli haberlere kilitlenmiş durumda.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202