Bergama  Belediyesi’nin Tanıtım Atağı Başlıyor

Tarihi Kentler Birliği ve ÇEKÜL Vakfı ortaklığında yapılan YAPEX Restorasyon Koruma ve Kültür Mirası Fuarı ve İş Platformu’nda Bergama Belediyesi de standını açtı.

BELEDİYE 07.11.2019, 16:14
Bergama  Belediyesi’nin Tanıtım Atağı Başlıyor

Bergama’nın tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtılacak olduğu fuarın açılışına Belediye Başkanı Hakan Koştu’da katılımda bulundu. 6-8 Kasım tarihlerinde sürecek olan fuarda Tarihi Kentler Birliği Toplantısı ve değişik eğitim programları da yapılacak.

 “4000 bin yıllık kent” sloganıyla ve Bergama’nın tarihi zenginliklerini içermekte olan görsellerle hazırlanmış olan Bergama standı büyük bir ilgi gördü. Pek çok ziyaretçinin geldiği stant da herkes ile bir bir ilgilenen Belediye Başkanı Hakan Koştu, ziyaretçilere Bergama’nın turizm olanakları, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile alakalı bilgileri verdi.

Bergama’nın senelerdir devam eden olumsuzlukları yenmesi için belediye olarak üstlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını ifade eden Başkan Hakan Koştu, ilçenin uluslararası ve yerelde çok tanıtılmadığı gerçeğinin karşılarında durduğunu, kendilerinin de bu eksikliği Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde meydana getirilen Turizm Tanıtma Ajansı aracılığı ile gidermek için kolları sıvadıklarını, geçtiğimiz hafta Bergama ilçesinde yaptıkları toplantıda bunun adımlarını attıklarını, şu an hazırlıkların yapıldığını, dosyayı Ankara’ya Kültür ve Turizm Bakanlığı’na kendisinin götüreceğini ve Bergama’nın tanıtım atağını yapacaklarını belirtti

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202