Bergama Belediyesi yüz koruyucu siperlik üretti, hastaneye teslim etti

Bergama Belediyesi kendi imkanları ile ürettiği ve ücretli olarak satın aldığı yüz koruyucu siperlikleri Bergama Necla-Mithat Öztüre Devlet Hastanesi’ne teslim etti.

BELEDİYE 05.05.2020, 10:01 05.05.2020, 12:04
Bergama Belediyesi yüz koruyucu siperlik üretti, hastaneye teslim etti

Koronavirüs salgınının ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren canlarını ortaya koyarak gece gündüz çalışan sağlık çalışanları için daha önce cerrahi maske üretimine başlayan Bergama Belediyesi, bu kez yine kendi imkanları ile yüz koruyucu siperlik üretti. Üretilen ve ücretli olarak satın alınan siperlikler Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Umutlu tarafından Bergama Necla-Mithat Öztüre Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Osman Himmetoğlu’na teslim edildi.

Teslim anında bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Umutlu, “Ülkemizde doktor, hemşire ve bütün sağlık çalışanlarımız Koronavirüs illetinden en az hasar ve can kaybıyla kurtulmamız için gecesini gündüzüne katarak canları pahasına yoğun bir mesai harcamaktalar. Sağlık çalışanlarımızın bu onurlu görevlerinde belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde her zaman yanlarındayız” dedi.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Himmetoğlu ise belediyenin her zaman hastanenin ve sağlık çalışanlarının yanında olduğunu ifade ederek, Hasta Konuk Evi’nin ilk günden sağlık çalışanlarına tahsis edilmesinden ötürü duyulan memnuniyeti dile getirdi. Başhekim Himmetoğlu, “Belediyemiz her türlü sorunumuzda ve ihtiyaçlarımızın karşılanmasında bize hep yardımcı oluyor. Başta Belediye Başkanı Sayın Hakan Koştu olmak üzere yardımcılarına ve çalışanlarına çok teşekkür ederiz” dedi.

BAŞKAN YARDIMCISI UMUTLU’DAN COVİD-19 POLİKLİNİK SORUMLUSU UZM. DR. YALÇIN KOÇYİĞİT’E ZİYARET

Yüz koruyucu siperliklerin tesliminin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Umutlu, sosyal mesafe kuralına uygun, maskeli ve gerekli tedbirleri alarak Covid-19 Polikliniği Sorumlusu Uzm. Dr. Yalçın Koçyiğit’e bir ziyarette bulundu. Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı ziyarette Başkan Yardımcısı Cüneyt Umutlu, belediye olarak sağlık çalışanlarının her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

 


Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202