Bergama Belediye personeline resmi yazışma eğitimi

Ege Belediyeler Birliği ile Bergama Belediyesi arasında yapılan işbirliği ile belediye personeline yönelik eğitim programı yapıldı.

BELEDİYE 26.11.2020, 17:20 ecem ata
Bergama Belediye personeline resmi yazışma eğitimi

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen eğitim programında resmi yazışma kuralları, dilekçelerin hızla cevaplanması için uyulması gerekli esaslar, resmi yazışmalarla ilgili yeni Standart Dosya Planı (SDP) ve Devlet Teşkilatı Merkezi Kayıt Sistemi (DETSİS) uygulamaları ile ilgili eğitim verildi.

BAŞKAN KOŞTU; “VATANDAŞIMIZA HIZLA CEVAP VERMEK HEM KANUNİ ZORUNLULUK HEMDE BİZİM ÖNCELİĞİMİZ”

Belediye personeline yönelik eğitim çalışmaları, iş güvenliği kursları ve ilk yardım kurslarının belirli periyotlar halinde bundan böylede devam edeceğini söyleyen Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Yeni bir lisanı öğrenmek gibi yazı yazmakta kendini sürekli geliştirmekle en iyi seviyeye ulaşılacak bir durum. Personelimizin vatandaşımıza hızlı, anlaşılabilir bir şekilde yazı yolu ile ulaşması için akıcı bir dil kullanması, aynı şekilde resmi yazışmalarda kuralların titizlikle uygulanması önem arz ediyor. Bu duruma dikkat eden personelimizin bilgilerini güncellemek ve daha da iyi seviyeye çıkarmak için bu eğitim programını gerçekleştirdik” dedi.

Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202