Belediye Sanat Galerisine Döndü

Konak Belediyesi binasının giriş holünden başlayarak en üst katına kadar pek çok değerli sanatçının imzası olan resim ve heykeller ile süslendi.

BELEDİYE 12.10.2019, 14:25
Belediye Sanat Galerisine Döndü

Konak Belediyesi’nin Basmane’deki hizmet binası tarihindeki en renkli etkinliği yaşıyor. 7 katlı olan binanın, tüm katlarında koridorlar ve hol duvarları gibi yerlere koyulan tablolar ve giriş katında bulunan heykeller ile adeta bir sanat galerisi oldu. Konak Onwin Belediyesi’nin koleksiyonunda bulunan eserlerin bir seçkisinden meydana gelen sergiyi tanıtmak için yapılan etkinlik, sanat dünyasını Konak ilçesinde bir araya getirdi.

60 tane eserin sanatçıları bu eşi olmayan ve süresiz sergide buluştu. Açılış sırasında sanatçıları Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da yalnız bırakmadı. Görenleri heyecanlandıran serginin açılışında konuşma yapan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, bu tip çalışmaların belediyenin farklı hizmet noktalarında da yapılacağının haberini verdi.

Konak belediyesinin sanat ile iç içe olan, kültür, sanat ve sosyal yaşantının değerini üst seviyeye taşıyan ve vatandaşları ile beraber paylaşan bir belediye olduğunu belirten Batur, çok önemli bir çalışma yaptıklarını belirtti.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202