Bayraklı’da Parklar Temizleniyor

Bayraklı Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ile çocukların zaman geçirdikleri parklar temizlendi.

BELEDİYE 05.10.2019, 09:21
Bayraklı’da Parklar Temizleniyor

Çocukların daha temiz bir alanda eğlenmeleri için, parklarda bulunan oyun grupları dezenfekte edildi ve kötü görünen yazılar da temizledi.

Bayraklı Belediyesi yaptığı çalışmalar ile ilçenin çocuklar için daha yaşanabilir Liderbahis ve temiz bir duruma sokuyor. Belediye’nin Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü, bu hedefle çocuk parklarını temizledi.

Ekipler, evvela parklarda bulunan oyun gruplarının üstüne sprey boya ile yazılmış olan yazıları zararlı kimyasal olmayan jel ve su ile temizledi. Daha sonra tekrardan sabunlanarak yıkanmış olan oyun grupları, durulandı ve hazır hale sokuldu. Bu hizmetten çevre sakinlerinin de memnun olduğu görüldü.

Endişeniz Olmasın

İlçe çapında bütün parklarda bulunan oyun gruplarının bu şekilde temizleneceğini ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, parklara çocuklarını götüren herkesin içinin rahat olmasını, bu parkların rutin bir şekilde dezenfekte edildiğini ve ailelerin temizlenen oyun gruplarından hijyen endişesi olmaksızın mutlu bir biçimde vakit geçireceklerini dile getirdi.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202