Bayraklı’da Eğlenceli Final

Bayraklı Belediyesi’nce 'Dünya Çocuk Hakları Günü' münasebeti ile 4 gün boyunca devam eden etkinlikler renkli ve eğlenceli bir şekilde final yaptı.

BELEDİYE 23.11.2019, 10:00
Bayraklı’da Eğlenceli Final

Bayraklı Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nce ara tatil süresince hazırlanmış olan ve renkli görüntüler ortaya çıkaran etkinlikler final gösterileri ile sonlandı. Postacılar Kültür Merkezi'nde yapılmış olan kapanış etkinliğinde Bayraklı Belediyesi gitar ve koro kursiyerleri tarafından müzik dinletisiyle beraber şarkılar da söylendi. Tiyatro kursiyerleri ellerinde bulunan çocuk hakları pankartları ile farkındalık etkinliği yaptı. Bunun yanında çocuklar tarafından hafta boyunca yazılan şiir ve öykülerde de en iyiler açıklandı ve başarılı 10 öğrenci yazmış oldukları eserleri arkadaşlarına okudular.

"Dünya Çocuk Hakları Günü" çerçevesinde yapılan etkinliklerde çocuklar ile alakalı bütün olanakları seferber edeceklerini ve onların haklarını her daim koruyacaklarını ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 23 Nisan, 19 Mayıs, 29 Ekim gibi bayramları Bayraklı'ya yakışır bir şekilde daha büyük etkinlikler ile kutlayacaklarını, 'Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti' olma hedefinde ilerleyen Bayraklı ilçesinin bütün çocukların çağdaş ve modern oyun alanlarında özgür bir şekilde oynayabildiği, iyi bir eğitim aldığı, rahatça yaşayabildiği bir yere dönüştüreceklerini dile getirdi.

Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202