Bayraklı’da Çocuklar  'hakları' için Yürüdüler

Bayraklı Belediyesi 'Dünya Çocuk Hakları Günü' dolayısı ile farklı etkinlikler yaptı.

BELEDİYE 20.11.2019, 10:10
Bayraklı’da Çocuklar  'hakları' için Yürüdüler

4 gün devam edecek olan programın 1. gününde Bayraklı ilçesinin en işlek 3 noktası üstünde haklarının yazdığı broşürlerin dağıtımı yapan çocuklar, Sevgi Yolu üzerinde düdükler, tefler ve ziller ile yürüdüler.

Etkinliğe katılımda bulunan çocuklar yürüyüşten sonra Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'a ziyarette bulundular. Çocuklar ile birebir ilgilenen Başkan Sandal, 'Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti' projesinden bahsederek istedikleri oyun alanlarının da yenileneceğinin müjdesini duyurdu.

Çocukları makamında misafir den ve hepsi ile tek tek ilgilenip, sohbetler eden ve hediyeler veren Başkan Sandal, çocukların kendileri için çok önemli olduğunu, onların haklarını korumanın kendilerinin de görevi olduğunu, hak ettikleri çağdaş, modern oyun alanlarında oynamaları, eğitim almaları için ellerinden geleni yaptıklarını, ve yapacaklarını, kendilerinin Bayraklı'yı 'Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti' yapmak istediklerini, dünyanın pek çok ülkesinden çocukların ve gençlerin buraya geleceğini, bütün bunları yapmanın kendilerinin görevi olduğunu ve eskiyen parkların da yenileneceğini dile getirdi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202