Bayraklı'ya Gönüllü Eli Değecek

İzmir ilinde “Doğa İçin Temizle” sloganı ile buluşan gönüllü temizlik grubu, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’a ziyarette bulundu.

BELEDİYE 06.11.2019, 11:40
Bayraklı'ya Gönüllü Eli Değecek

Bayraklı'da yapılan temizlik etkinliklerine katılmayı isteyen çevrecilerin isteğini memnuniyet ile karşılayan Başkan Sandal, daha temiz bir Bayraklı için beraber çalışma önerisini destekledi. Ziyaret çerçevesinde Sandal, gönüllülerin en küçük üyesi 3 yaşındaki Mahir’le özel bir şekilde ilgilendi.

Başkan Sandal'ı ziyarette bulunan grup, tespit edilecek günlerde ve değişik temizlik etkinliklerinde belediye ekipleri ile beraber Bayraklı'yı temizleyecekler. Çevreye olan duyarlılığı yükseltme ve temizlik bilincini aşılama amacı ile örnek teşkil etmek istediklerini ifade eden grup üyeleri, değişik ilçelerde de benzer etkinlikleri yaptıklarını ifade ederek, pazar günleri Bayraklı ilçesinde  temizlik çalışması yapabileceklerini ifade ettiler.

Başkan Sandal, İzmir'in değişik bölgelerinde anne-babaları ile beraber temizlik faaliyetlerini sürdüren çocuklardan Mahir Aras Çelikkaya’ya yakın bir ilgi gösterdi. 3 yaşında olan çocuğun çöp kamyonu ile temizlik yapmak istemesi ise toplantıya katılanları gülümsetti.

Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202