Bayraklı ve Büyükşehir Arası Hızlı İletişim Dönemi

Pek çok konuda ortaklık yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bayraklı Belediyesi, bu defa da halkla ilişkiler alanında güçlerini birleştirdiler.

BELEDİYE 13.11.2019, 12:03
Bayraklı ve Büyükşehir Arası Hızlı İletişim Dönemi

Bayraklı Belediyesine, Büyükşehir Belediyesi hakkında vatandaştan gelen istek, şikayet ve öneriler, online sistem üstünden artık doğrudan Büyükşehir yetkililerince görülebilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bayraklı Belediyesi arasında internet aracılığı ile kurulmuş olan ağ ile artık iletilen sorunların ve sıkıntıların çözümleri daha da hızlanıyor. Bayraklı Belediyesi’ne herhangi bir konu ile alakalı başvuran vatandaşların istekleri eğer Büyükşehir’le alakalıysa aynı sistemden doğrudan halk ile ilişkiler yetkilileri ile paylaşılacak ve onlar da ilgili birime iletip, kısa zamanda sorunlar çözüme kavuşacak.

Ayrıca Bayraklı Belediyesi, Halkla ilişkilerle ilgili birimi belediye giriş katına taşıyıp daha modern, sağlıklı ve güzel bir görünüme kavuşturdu. Vatandaşlar kapıda karşılanıyor ve belediye ekipleri bir taraftan işlemlerini yaparlarken, onlara da ikramlarda bulunuyor. Giriş katında bulunan birimdeki Fen İşler ile Park ve Bahçeler Müdürlüğünden yetkililer vatandaşlara cevap veriyor.

Daha güzel bir Bayraklı için çalışıyoruz

Konu hakkında konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, yeni dönemde Büyükşehir Belediyesi ile sağlam bir iş birliğinin süreceğini, tüm alanlarda koordineli bir şekilde çalıştıklarını, en iyiyi, en doğruyu hep beraber yapıp, ilçeyi, yurttaşa sorunların çözüldüğü, güzel ve daha yaşanabilir bir Bayraklı meydana getirmek için var güçleri ile çalıştıklarını söyledi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202