Bayraklı Belediyesi’nden Çok Önemli Protokol

LÖSEV ve Bayraklı Belediyesi ortaklığına ait olan protokole imzalar atıldı.

BELEDİYE 20.10.2019, 13:00
Bayraklı Belediyesi’nden Çok Önemli Protokol

Protokol gereği Bayraklı Belediyesi Kültür Merkezleri belli günlerde ve saatlerde LÖSEV'in yapacağı lösemi ve sağlıklı yaşam seminerlerinde ev sahibi olacak.

İmzalanmış olan protokol çerçevesinde yapılan bilgilendirme toplantılarına kent merkezi kursiyerlerinden başka Bayraklı’da ikamet eden vatandaşlar da katılabilecek.

22-25 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek eğitim seminerlerinden dolayı Osmangazi Hizmet Binası Konferans Salonu, 75. Yıl Kültür Merkezi, İsmet İnönü Postacılar Kültür Merkezi ve İhsan Alyanak Kültür Merkezi tespit edilen günlerde ve saatlerde LÖSEV'e verilecek.

Bayraklılara uzman LÖSEV yetkililerince Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı tarafından yapılan çalışmalar, hasta olan birisi için yapılması gerekli olan şeyler ve sağlıklı hayat gibi konular hakkında bilgi sunulacak.

Farkındalık oluşturmak ve vatandaşların lösemiye duyarlılıklarını yükseltmek için yapılan etkinliklerin öneminden bahseden Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, bugün LÖSEV’le hayırlı bir işe imza attıklarını, çağın hastalığı lösemi hakkında halkı bilinçlendirmek amacı ile LÖSEV yetkilileriyle vatandaşları buluşturacaklarını belirtti.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202