Bayraklı Belediyesi Okulları Pırıl Pırıl Yapıyor

Bayraklı Belediyesi, ilçede bulunan okulların ihtiyaçlarını olanaklar yettiğince gidermeyi sürdürüyor.

BELEDİYE 12.10.2019, 12:53 12.10.2019, 12:59
Bayraklı Belediyesi Okulları Pırıl Pırıl Yapıyor

Eğitim alanlarının bakımı, onarımı, boyası, temizliği, çimlendirme ve ağaçların budama işlerini yapmakta olan belediye ekipleri, son olarak okul bahçelerindeki bankları ve çöp kutularını değiştirdiler.

Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, öğrencilerin okul bahçelerinde mutlu ve güvenilir bir biçimde oynamaları için çimlendirme yaptı ve çöp kutuları da yenilendi. Okulların içerisinde ve çevrelerinde öğretmenler ve öğrencilerin rahat bir şekilde vakit geçirmeleri amacı ile yeni yeşil alanlarıyla oturma grupları oluşturuldu.

Ekipler bunun yanında anaokuluna gitmekte olan ve 3-6 yaş arasında olan çocukların çevre bilincini öğrenmesi ve çevreye duyarlı bireyler yetişmesi için okullara küçük hobi bahçelerini de kazandırmış oldu.

Öğrencilerin temiz okullarda eğitim almalarının sağlanması ve tüm ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalara devam edeceklerini ifade eden Bayraklı Oleybet Belediye Başkanı Serdar Sandal, Bayraklı'daki 50 okulun ihtiyaçlarının karşılanmaya çalışıldığını, ellerinden geleni yaptıklarını, ve çocukların eğitimi için tüm olanakaları seferber edeceklerini belirtti.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202