Bayraklı Belediyesi Kursiyerleri LÖSEV'i Unutmadı

Bayraklı Belediyesi Semt Merkezi kursiyerleri tarafından, Lösemili Çocuklar Haftası münasebeti ile üretilen el ürünleri LÖSEV’e bağışlandı.

BELEDİYE 07.11.2019, 12:52 07.11.2019, 13:13
Bayraklı Belediyesi Kursiyerleri LÖSEV'i Unutmadı

Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (BAYSEM) öğrencileri de sınıflarında maske takara, lösemi hastalığı için farkındalık oluşturdu.

Bayraklı Belediyesi’nin 14 semt merkezi ve kültür merkezinde kurs görmekte olan vatandaşlar 2 - 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası çerçevesinde el hünerleri ile üretmiş oldukları ve satışları ile ev ekonomilerine katkı sağladıkları farklı ürünleri bağış yapmak amacı ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvurdular.

Bu anlamlı talep ile harekete geçen yetkililer, gıdadan giyime, oyuncaktan kırtasiyeye kadar pek çok ürünü Postacılar İsmet İnönü Kültür Merkezi toplantı salonunda bir araya topladı. Paketlenmiş olan eşyalar önünde fotoğraf çektiren kursiyerler bununla beraber ağızlarına maske takıp, “maskemi takarım, farkındalık yaratırım” deyip, LÖSEV sloganını seslendirdiler. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Selda Arslan kursiyerlere bağışlarından ötürü teşekkürlerini sundu.

Bunun yanında Lösemili çocuklara bir destek de Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (BAYSEM) öğrencileri yaptı. Yetkililer tarafından dağıtılmış olan maskeleri takıp derslerine girmiş olan öğrenciler ellerinde “donör ol, umut ol, yaşam ol” , “disleksi diye bir şey var” yazmakta olan pankartlarla da lösemili çocukları desteklediler.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202